Trainen bij Landgoed De Bossenhoeve

Landgoed De Bossenhoeve biedt diverse mogelijkheden aan op het gebied van trainen.
Er kan getraind worden voor de disciplines

  • Dressuur
  • Springen
  • Eventing 
  • Galoptraining

Indien je geïnteresseerd bent om bij ons te komen trainen, neem dan een kijkje bij Trainen
Via deze link: Mogelijkheden%20trainen%20.pdf kun je de mogelijkheden betreft het trainen terug lezen. 


Onze instructeurs

Boris Braam

Boris Braam

Over Boris is werkzaam binnen het management van Landgoed De Bossenhoeve. Tevens kun je bij Boris ook terecht voor diverse lessen, namelijk; - Dressuur instructie - Longeren - Dubbele lijnen Daarnaast is Boris: - Het aanspreekpunt voor klanten van Landgoed De Bossenhoeve. - In het bezit van MBO-diploma paardenhouderij en sport NHB Deurne. - KNHS gediplomeerd instructeur Wedstrijdsport dressuur HI licentie 4. - In het bezit van een internationaal trainerspaspoort. - Is Zware Tour wedstrijd geklasseerd. - Geeft dressuurlessen op alle niveaus. - Geeft ook lessen op andere locaties in de regio. - Traint dagelijks een aantal dressuurpaarden. - Heeft meerdere paarden zelf afgericht en uitgebracht op wedstrijden t/m Lichte Tour. - Paarden verkocht en/of bemiddeld naar binnen en buitenland.

Thomas van Heel

Thomas van Heel

Over Thomas houdt zich op de achtergrond bezig met het management van Landgoed De Bossenhoeve. Naast het management heeft Thomas samen met Sanne een aantal eigen paarden, welke ze samen uitbrengen in de spring en eventing sport. Je kunt bij Thomas terecht voor spring en eventing lessen. Thomas is in het bezit van: - ORUN Diploma Basissport Allround - BHV Diploma

Sanne van Heel

Sanne van Heel

Over Sanne is mede-eigenaar van Landgoed De Bossenhoeve en behoort tot het management team. Je kunt bij Sanne terecht voor diverse lessen, namelijk ; - Basis dressuur - Springen - Eventing - Bixie Daarnaast rijdt Sanne meerdere paarden in de spring en eventing sport.