Faciliteiten

Met circa 40 stallen, een binnenpiste, meerdere buitenpistes met professionele rijbodems, een divers eventing terrein met waterpartijen, een galoppeerbaan en aangrenzende natuurgebieden; biedt Landgoed De Bossenhoeve veel mogelijkheden voor mens en paard.


De Stallen

Landgoed De Bossenhoeve beschikt over circa 40 ruime stallen met een binnen en/of buitenluik. Alle stallen zijn voorzien van stro.
De stalgang is voorzien van diverse was/poetsplaatsen en een gezamenlijk solarium. De zadelruimtes en zadelkasten bieden voldoende opslagruimte om jouw spullen veilig op te kunnen bergen.
Daarnaast is het pand voorzien van camerabewaking en een alarmsysteem.Het Eventingterrein 

Landgoed de Bossenhoeve beschikt over een divers eventingterrein, met een totale oppervlakte van circa 13 hectare, welke volledig omheind is.
Het eventingterrein is voorzien van een goede grasbodem, met een onderlaag van zand, tevens heeft Landgoed De Bossenhoeve meerdere waterpartijen met diverse mogelijkheden.
Er staan voldoende vaste en mobiele hindernissen van BB niveau t/m 3* niveau. De hindernissen worden regelmatig verplaatst.

De Galoppeerbaan

Naast het eventingterrein beschikt Landgoed De Bossenhoeve ook over een galoppeerbaan.
Deze heeft een lengte van circa 600 meter en is voorzien van een goede, stevige zandbodem. Ideaal om galoptraining te doen met je paard!

De Buitenpistes

Landgoed De bossenhoeve telt 3 dressuurpistes van 20x60m. Alle voorzien van witte hekjes, juryhuisjes en dressuurletters. De pistes kunnen op verzoek verkleind worden naar 20x40m. 
Naast deze dressuurpistes beschikt Landgoed De Bossenhoeve ook nog over een 40×60 en een 20×60 losrijdt piste en een 80×80 springpiste. Alle voorzien van een goede geopad zandbodem.


De Springpiste

De Springpiste ligt direct aan de voorzijde van Landgoed De Bossenhoeve. Deze piste is voorzien van een goede geopad zandbodem en is 80x80m groot.
Er staat het gehele jaar door een springparcours in, deze wordt regelmatig veranderd.De Binnenpiste

Landgoed De Bossenhoeve beschikt over een geïsoleerde binnenpiste van 20x40m. De binnenpiste is voorzien van een lichtkoepel, goede verlichting en een goede bodem.

Stapmolen, Weide & Paddock

Landgoed De Bossenhoeve beschikt over een ruime 8 paards stapmolen.
Daarnaast beschikken we over meerdere ruime weides en paddocks, zodat alle paarden dagelijks naar buiten kunnen.